styl 2021


V znamení módneho diktátu 

0.jpg

Bratislavská firma MAG móda PLUS určite nepatrí medzi nováčikov v módnom biznise. Skôr by sme mohli o nej hovoriť ako o stálici, nakoľko vo veľkoobchodnom predaji dámskej módy úspešne preráža na slovenskom i českom trhu už viac ako 20 rokov. Exkluzívne zastupuje módne značky Top Secret, No Secret a Karin Hertz. Ponúkané kolekcie spomínaných značiek sú  kvalitne vypracované, dôraz kladú na moderné materiály a strihové riešenia -  to všetko v znamení módneho diktátu aktuálnych  trendov.                                                               

MAG móda PLUS mixom ponuky dokáže uspokojiť rôznorodé potreby majiteľov butikov a obchodov či už s mladou módou, módou určenou pre moletky aj odevmi určenými na spoločenské príležitosti. Veľkou devízou je nielen široká škála ponúkaného sortimentu, ale aj rozsiahle veľkostné zastúpenie ponúkaných kolekcií od 36 do 60.                                                                                                                             

Zákazníci určite ocenia aj ich častú obmenu, malé série jednotlivých druhov tovarov i krátky čas od objednávky tovaru po jej naplnenie. Tie správne kúsky do svojho obchodu si obchodníci môžu objednať aj na výstave STYL v Brne, kde MAG móda PLUS prezentuje aktuálne kolekcie v pravidelných intervaloch, a tým sa radí medzi skalných vystavovateľov. Na najbližšom STYL-e, ktorý sa koná 17.-19.2. 2013 takisto nebude chýbať. V expozícii spoločnosti MAG móda PLUS v pavilóne P, stánok 230 čakajú na zákazníkov kolekcie značiek NO SECRET (Molet línia), TOP SECRET ( športovo-elegantná móda), KARIN HERTZ (exkluzívna kolekcia úpletovej módy), DORÉN APPAREL (exkluzívna dámska móda), a to všetko na sezónu jeseň-zima 2013. Pre obchodníkov, ktorí chcú ešte niečím prekvapiť svojich zákazníkov aj v aktuálnej sezóne jar-leto 2013, bude pripravená prezentácia bavlnenej kolekcie mestskej módy značky OLMAR.

 

Veľkej obľube sa tešia firemné dni, ktoré spoločnosť MAG móda PLUS organizuje dvakrát do roka v Košiciach a Bratislave. Obchodníci majú tiež možnosť priamo nakúpiť u obchodného zástupcu (++421 905 929 455), ktorý pravidelne navštevuje so sezónnym tovarom zákazníkov po celom Slovensku a Morave alebo osobne kontrahovať tovar aj v sídle spoločnosti na Gessayovej ulici č.3 v Bratislave.

 

PR článok

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly