styl 2021


90 rokov a v najlepšej kondícii 

Tento rok HIS oslavuje svoju dlhú a legendárny históriu a to tak, ako sa na tradičnú značku patrí. Prichádza s komplexným oživením, plnou náručou nových trendov, to všetko v súlade s jej autentickosťou. Príbeh HIS sa začína v New Yorku v roku 1923. Samotný názov značky sú iniciály jej zakladateľa Henryho I. Siegela. Práve preto nový imidž značky, kampaň i kolekcie nesú v sebe početné prvky a symboly „rodiska" HIS, mesta New York, ktoré je vždy plné inšpirácií, kráča s dobou a je poslom originálnych trendov.

 

 

Jan Erik van Dijk, výkonný riaditeľ spoločnosti House of Brands, ktorá zastrešuje značku  H.I.S uviedol:" Premena či obnova značky je vždy vzrušujúca. Zákazník však musí byť presvedčený o jednom - keď vyzeráš dobre, cítiš sa dobre. Keď si oblečieš HIS, máš zaručené, že budeš vyzerať dobre. A práve tento fakt sleduje aj nový reklamný slogan LIFE HIS BEAUTIFULL."

 

HIS - Kolekcia pre ženy na jeseň a zimu 2013/14

Nadchádzajúca kolekcia HIS ponúka skvelý mix topov, ktoré zvýrazňujú ženské tvary, sú doplnené módnymi detailmi, ako sú netopiere rukávy, náprsné vrecká a rôzne potlače v najnovších dizajnoch. Do jesenných šatníkov prinášajú nové farby - kráľovskú petrolejovú,  tmavo červenú, tmavo čučoriedkovú, doplnené o teplé tóny farby zázvoru. Dizajnéri HIS vytvorili tiež širokú ponuku tričiek s dlhým rukávom, tuník aj blúzok v základných jesenných odtieňoch, v pruhovaných a vzorovaných verziách, populárny etno štýl a ikat vzor nevynímajúc.

Na prvé chladné dni sú výbornými spoločníkmi bundičky v štýle blejzru, opäť vo farbách kráľovskej petrolejovej, tmavo červenej a tmavej čučoriedkovej. Úpletová kolekcia ponúka atraktívny výber rolákov, teplých svetrov s výstrihom V a otvorené kardigány so vzormi zimných motívov i štýlových pletených viest.

Medzi atraktívne kúsky nepochybne patrí kolekcia teplých HIS svetrov s farebnými vzormi a kolekcia kardigánov so vzorom medového plástu. Dokonalý outfit uzatvárajú teplé šále ponúkané v rôznych farbách a vzoroch

Farebnosť džínsov sa sústreďuje v škále od stredne až po tmavo modrú s efektom preprania (džínsy Mara, Coletta a Sunny). Dôležitou módnou témou zostávajú farebné džínsy, tentokrát v kráľovskej petrolejovej, čučoriedkovej a khaki. Džínsová kolekcia ponúka aj špeciálne detaily, ako sú farebné zipsy a gombíky, vnútorné štepovanie, potlač na vreckách i dekoratívne výšivky.

Horúcou novinkou sú celoplošne potlačené nohavice z menčestru, kepra i denimu s použitím vzorov ikat a paisley, a tiež hadích motívov či motívov peria. Pozornosť púta aj model Cherry s potlačou kvetinových vzorov (flock prints) vo vzhľade  brokátu.

Veľkej obľube sa tešia tvarujúce džínsy, ktoré každej zákazníčke zaručia perfektnú postavu. K dispozícii sú dva modely v sezónnych farbách petrolejovej, tmavo čučoriedkovej a béžovej. Tvarovacie džínsy s push up efektom pre zadok a špeciálnym sťahovaním na brušku sú dostupné v populárnych odtieňoch od tmavomodrej až po čiernu s efektom preprania.

Kolekcia pre mužov na jeseň a zimu 2013-14

Pánske tričká s dlhým rukávom sú verné odkazu mesta New York, kde sa pred 90. rokmi začala história značky HIS, a tak v kolekcii nájdeme vzory a foto potlače symbolizujúce New York. Z farieb sa objaví tmavá čučoriedková, tmavá zázvorová a hrášková. Nový rozmer ponúkajú aj casual tričká a mikiny s kapucňou v základných farbách alebo tiež s potlačou motívov New Yorku, ktoré sa skvelo hodia k akýmkoľvek džínsom.

Voľnočasové košele ponúkajú širokú škálu materiálov vrátane denimu, menčestru, s rozmanitými variáciami vzorov a farieb. Pletené svetre a bundy s módnymi detailmi na golieroch sú ideálne do chladného zimného počasia. K správnej džínsovej klasike patrí aj džínsová bunda v klasicky modrej farbe alebo jej menčestrová verzia v odtieni tmavej šedo- modrej alebo stredne šedej farby.

Džínsy sa zameriavajú nastredne až tmavé farby s efektom preprania, v ponuke sú modely s prepracovanými detailmi, ako sú farebné štepovania, potlače na vreckách a kvalitné kožené štítky a gombíky. Okrem džínsov sa táto kolekcia môže pochváliť aj menčestrovými a keprovými nohavicami v aktuálnych farbách kolekcie na jeseň a zimu 2013/14.

 

Hall Office Park, Jankovcova 1522/53, 170 00 Praha 7, 00420 234 602 245,

his.praha@his-jeans.com

 

PR článok

 

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly