styl 2021


GDS Select na jar 2013 v Šanghaji nebude 

Ešte začiatkom roka oznámili zástupcovia Messe Düsseldorf na tlačovej konferencii vo Varšave vznik nového projektu - GDS Select, ktorý sa mal otvoriť na jar tohto roka v Šanghaji. Jeho cieľom bolo pritiahnuť čo najviac vystavovateľov z Európy, aby sa podporil export z EÚ do Ázie, pretože európska obuv má povesť kvality a Číňania venujú téme kvalita stále väčšiu pozornosť. Už vtedy bolo na tento projekt prihlásených asi 70 vystavovateľov. A bola aj premyslená architektúra stánkov, ktoré mali byť postavené na spôsob sekcie White Cubes na GDS.

 

Ešte sa mesiac ani neskončil a Messe Düsseldorf  poslalo tlačovú správu, že výstava

GDS Select sa v termíne od 17.-19.apríla tohto roka nebude podieľať na veľtrhu CIFL (China International Footwear & Leathergoods Exhibition), ako sa pôvodne predpokladalo.

Zmenenými rámcovými podmienkami vznikajúcej kooperácie medzi GDS Select, Šanghajským týžňom módy (Shanghai Fashion Week ) a talianskym veľtrhom MICAM došlo k neprekonateľným rozdielom, pri ktorých nebolo možné rovnako uspokojiť záujmy všetkých strán.

Aj v záujme obuvníckeho priemyslu sa Messe Düsseldorf  zrieklo plánovanej samostatnej výstave popri veľtrhu CIFL. Ten sa bude konať v Šanghaji tak ako po minulé roky.

 

Varšava/Bratislava, D. Vitteková

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly