styl 2021


GDS je pripravený na úspešný štart v roku 2013 

Düsseldorfský veľtrh GDS pozýva medzinárodnú obuvnícku branžu na stretnutie, ktoré bude 13.-15. marca tohto roku na výstavisku Messe Düsseldorf . Čo všetko ponúkaKolekcie od viac ako 800 vystavovateľov z celého sveta, kompletný sprievodný program so seminármi a trendovými prednáškami, jedinečné módne prehliadky aj novo navrhnutú sekciu detskej obuvi.

 

V každej sekcii, či to už je upper style, essential alebo urban predstaví GDS kompletný prehľad štýlov obuvi a kabeliek na sezónu jeseň-zima 2013/2014. Organizátor sľubuje, že bude čo objavovať. Veľtrh je viac medzinárodný, pretože pribudli vystavovatelia z ďalších krajín. Viacero nových pribudne napríklad v sekcii White Cubes a do dvoch sektorov - urban activurban fresh pribudnú  noví poľskí vystavovatelia. Poliaci sa rozhodli etablovať sa na medzinárodnom trhu a v marci príde na veľtrh celkovo 11 poľských spoločností.

Sektor Design Attack je priestorom pre produkty, ktoré sú „in". Asi stovka kreatívnych dizajnérov a mladých podnikateľov tu bude prezentovať svoje extravagantné kolekcie. Heslo už 18. ročníka tejto sekcie je „Snow TV". Celá plocha sa tentoraz premení na jedno veľké televízne štúdio, v ktorom budú všade umiestnené kamery a reflektory. Na stenách budú visieť monitory, na ktorých sa budú premietať menšie videoklipy alebo na nich bude typické televízne sneženie.

Pribudne sektor stop & deco, v ktorom obchodníci nájdu tipy na to, ako sa dá najlepšie zariadiť obchod a tiež vkusne dekorovať. V novom sektore DATE  bude zase umiestnená

kompletná ponuka textilných doplnkov. Tento sektor vznikol na základe rastúceho záujmu obchodníkov o doplnky. Kedysi bola DATE samostatná výstava v Düsseldorfe, teraz sa po prvý raz koná ako samostatná výstava na GDS.

V marci 2013 bude opäť súbežný veľtrh Global Shoes s ponukou veľkoobjemovej výroby. Vystavovateľov býva vždy na jar menej, pretože v Číne sa produkuje viac letnej obuvi. Preto aj v septembri býva na Global Shoes viac vystavovateľov. Väčším problémom ako kolísajúca účasť Číňanov však je, že mnohí Číňania sem chodia preto, aby kopírovali taliansku obuv. 

GDS ponúka ešte jednu dôležitú novinku. Vystavujúce malé značky sa už nemusia sami starať o výstavbu stánku, na starosti si ju prevezme usporiadateľ.

Ďalšie užitočné informácie získate zo stránky www.gds-online.de a na skontaktovanie obchodníkov a predajcov slúži nová stránka www.shoes-contacts.com.

 

Varšava/ Darina Vitteková

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly