styl 2021


Texprocess 2013 - medzinárodný technologický veľtrh odevov a textílií 

Texprocess 2013 otvorí svoje brány po druhý krát vo Frankfurte nad Mohanom v termíne od 10.-13. júna 2013. Uskutoční sa paralelne s veľtrhom Techtextil, medzinárodným veľtrhom pre technické textílie a netkané vlákna. Spolu sa predstaví približne 1 200 vystavovateľov z viac ako 50. štátov.

 

Detlef Braun, člen výkonnej rady Messe Frankfurt, sa na margo druhého ročníka veľtrhu vyjadril: „ Druhá edícia Texprocess nadväzuje na úspech prvej. Unikátny koncept spojenia s veľtrhom Techtextil, inovatívny charakter a platforma verejného obstarávania „Source-it" sú v priamej línii s potrebami trhu".

Platforma „Source-it" sama o sebe predstavuje top servis pre odevný a textilný priemysel. Integrácia verejného obstarávania a technologického veľtrhu je unikátna a poskytuje výrazné benefity pre jednotlivé obchodné značky, ako aj pre zmluvných výrobcov. Výrobné spoločnosti z celého sveta odprezentujú svoje zameranie a ponúknu pohľad na podmienky zmluvnej výroby v jednotlivých krajinách.Výmena kontaktov v areáli výstaviska ponúka obrovské možnosti na nadviazanie nových pracovných vzťahov medzi výrobcami a odevnými firmami. Za pomoci systému „i-tex", ktorý funguje ako bussiness platforma, sa môžu účastníci veľtrhu kontaktovať dokonca ešte pred jeho samotným začiatkom a maximalizovať tak možnosti vytvárania sociálnej siete.

Extenzívne spektrum produktových segmentov na Texprocess-e prechádza od preparácie, dizajnu a vzorovania cez šitie, vyšívanie, pletenie, spájanie, až po finišovanie produktu, logistiku a IT riešenia. Tie predstavujú jeden z vrcholov veľtrhu. Vystavovatelia predstavia obsiahly rad aplikácií, ktoré nielen podporujú produkciu a obchod, ale taktiež optimalizujú a  urýchľujú jednotlivé procesy. Spolu s Techtextil-om tak veľtrh pokrýva široké spektrum produktov. Fúzia oboch veľtrhov je odrazom stále väčšieho využívania a spracovávania technických textílií vo viacerých oblastiach.

 

Sprac. Filip Staňo, foto: Messe Franfurt

022_Hosentrockner.jpg

 

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly