styl 2021


Pražskou tržnici ovládl nezávislý trh s módou, šperky a designem 

značka bubibubi

Od pátku 25. dubna do neděle 27. dubna 2014 se v prostorách Pražské tržnice v Holešovicích konal už 8. ročník největšího trhu nezávislé módy na území České republiky s názvem Holešovice Fashion Market. Podtitulek STAND OUT/VYSTUP Z ŘADY vystihoval originalitu a výjimečnost akce.

 

Byla zde možnost koupit si nejen zajímavé osobité oděvy, šperky či další designové ozdoby, ale v případě chuti či hladu jedna ze čtyř hal, ve kterých se trh konal, nabízela pestrou nabídku občerstvení. Doprovodný kulturní program celé akce byl bohatý. V pátek se uskutečnily módní přehlídky, na kterých se představily originální dětská móda značky Not Just Mom a Baby olé, autorské kolekce Yana Thal, návrhářka Anna Janská a trička s designovým potiskem značky B.K.

Soubor Cirk La Putyka představil ukázky z představení Slapstick Sonata. V sobotu zatančila talentovaná tanečnice pole dance, Yayu Lopatio. Studio Savec v Pražské tržnici během konání Holešovice Fashion Marketu 8 vytvořilo unikátní scénu, kde se návštěvníci zmíněné akce mohli nechat vyfotografovat. Je zřejmé, že takovýto typ akce navštěvují příznivci módy, kteří jednoznačně nehledají uniformitu. A o tom, že je jich stále více, svědčila i vysoká návštěvnost, na akci zavítalo 10 000 návštěvníků.

 

 

ivlek000.JPG

"Každý výrobek si najde svého zákazníka, protože je jedinečný", říká paní Ing. Lenka Kulíšková, autorka šperků tvořící pod značkou ivlek.

 

Sandra Friebová

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly