styl 2021


Čáry-máry so značkami 

0.jpg

Pozíciu seriózneho a invenčného obchodníka nie je ľahké vybudovať hádam v žiadnej sfére biznisu. No a udržať si ju po desaťročie, to chce naozaj riadnu dávku disciplíny, priebojnosti, neúnavnej práce a chuti stále objavovať niečo nové. Pražská rodinná firma Urban group, s.r.o. svojich klientov už pozitívne prekvapuje niekoľko rokov a svojimi viacerými priamymi zásahmi pri výbere módnych značiek, priniesla na český i slovenský trh celý rad renomovaných značiek spodnej bielizne, ako Bruno Banani, Esprit, Jockey či značkovú dámsku módu Rich&Royal.

ko praví znalci módy však vytušili, že ku kompletnému outfitu ich ponuky patria aj kabelky a šperky. Ako inak - výnimočné, originálne, s vlastným príbehom. A také sú značkové kabelky More&More, Cinque, Bogy´s Brooklyn NY i unikátne modulárne šperky Cliccessory.

Rich&Royal - bohato a kráľovsky

Presne tak sa cíti každý, kto sa rozhodne vyskúšať túto nápaditú a originálnu nemeckú módnu značku, ktorá sa predáva vo viac ako 22 krajinách sveta. Spoločnosť Urban group, s.r.o. ju na slovenský a český trh priniesla pred 6 rokmi. Sofistikovaný rukopis značky si obratom našiel svojich zákazníkov, v októbri minulého roku bola v bratislavskom Auparku otvorená aj prvá monobrandová predajňa.                                                                                                                                                                                                                                Kolekcie sa obchodníkom ponúkajú štyrikrát ročne a sú z veľkej časti vyrobené v Európe, najmä v Taliansku a Portugalsku. Ponuka je široká, vybrať si možno z perfektne padnúcich džínsov, nielen klasických strihov, z rôznych materiálov a farieb, pohodlných voľnočasových nohavíc z tzv. teplákoviny zdobené kamienkami alebo štrasovými motívmi. Tričká s potlačou alebo s rôznymi typmi aplikácií, dizajnové svetre, šaty, tuniky, saká a mnoho ďalších výrobkov z hodvábu, viskózy, kože a kožušín - to všetko ponúka značka Rich&Royal. Každú kolekciu dopĺňajú kožené opasky a náramky, šatky a šály z bavlny, viskózy i jemného kašmíru, čo pomáha vytvárať ucelený imidž jednotlivých outfitov.

 

Tvárou zimnej kolekcie Rich&Royal pre Českú republiku a Slovensko sa stala modelka Hanka Mašlíková, finalistka MISS Českej republiky, tvár mnohých dizajnérskych značiek a produktov. V módnych kampaniach jednoznačne nepatrí medzi nováčikov, nafotila titulky do prestížnych magazínov a módnych časopisov.

 Hanka Mašlíková - tvár Rich&Royal pre SR a ČR, foto:  Josef Dvořák000.jpg

z kolekcie jeseň/zima 20142.jpg1.jpg3.jpg5.jpg6.jpg7.jpg

Ich príbehom je originálny dizajn a výnimočná kvalita 

Vďaka vysokému štandardu kvality a schopnosti neustále sledovať nové módne  trendy sa z nemeckého výrobcu kabeliek, spoločnosti Roberto design International, stal popredný licenčný dodávateľ prémiových doplnkov známych módnych značiek Cinque, More&More i vlastnej značky Bogy´s  Brooklyn NY.  Práve tieto úspechy presvedčili spoločnosť Urban group, s.r.o., a tak sa od mája tohto roka stala exkluzívnym zástupcom spomínaných značiek v SR a ČR.                                                                                  

Premyslený výrobný proces zameriava veľkú pozornosť na jemné detaily a funkčnosť. Výsledkom sú exkluzívne, elegantné doplnky, ktoré majú dobrú povesť a svojskú nezameniteľnú pozíciu na trhu.PoslechFonetický přepis V tematicky ucelených kolekciách týchto značiek sa nachádzajú luxusné a elegantné kabelky, modely na každodenné nosenie doplnené o športovo mladistvú líniu. Výber tvarov a materiálov je široký - dámske kabelky do ruky i cez rameno, crossbody, peňaženky, business kabelky, ale i pánske aktovky a tašky.

Každá z uvedených značiek kabeliek má svoj špecifický rukopis, využívajúci rôznorodosť tvarov i materiálov, teľaciu, hovädziu či jahňaciu kožu, jemný semiš, metalické efekty, kovové doplnky a nity. Lacnejšia, ale rovnako moderná línia sa vyrába z umelej kože a syntetických materiálov. Koncepcia a imidž výrobcu kabeliek je založený na výnimočnej hodnote a autenticite ako v návrhoch, tak i v samotnom vyhotovení.

More MORE 2.jpgMORE MORE.jpgcinque 2.jpgcinque.jpgBogy´s 4.jpgBogy´s.jpg

 

Kreatívna revolúcia na šperkovom trhu

Čerešnička na záver. Asi to si povedali majitelia Urban group, s.r.o., keď rozhodili siete pri hľadaní  šperkov, ktoré dokážu niečo viac. Vyšlo to. CLISSESSORY  je nielen ďalšia značka v súčasnej obrovskej ponuke šperkov, je to najmä inovačná technológia a veľmi originálny nápad pri ich tvorbe, ktorý nielen poteší, ale zároveň predurčuje šperkom získať vlastnú nezameniteľnú pozíciu vo svete módnych doplnkov. Ústrednou filozofiou značky je kreatívna možnosť jedinečnej tvorby a kombinovateľnosti jednotlivých segmentov. Základom celej koncepcie sú ručne vyrábané luxusné náramky, z ktorých si každá žena na základe veľkého množstva možných kombinácií môže vytvoriť rôzne typy náhrdelníkov, čo do dĺžky i zvolených materiálov. Nepreberné možnosti kombinácií umožňuje inovačný systém jednoduchého patentného zapínania.                                                                                               

Exkluzívne a vysoko kvalitné materiály, akými sú striebro, pravé kamene, perly, mohér, hodváb, koža a ďalšie, zaručujú jedinečnosť, unikátnu možnosť kombinácií a schopnosť rýchleho prispôsobenia šperkov k príslušnému oblečeniu na danú  príležitosť. Tento systém je základom pre nový zlatý štandard tvorivého individualizmu, podporuje zberateľskú vášeň a túžbu žien po nekonečných možnostiach kombinácií.                                                                                                                                                                     Clissessory ponúka dve línie originálnych modulárnych šperkov, a to luxusný rad  Bisazo Berlin a v súčasnej dobe pripravovanú lacnejšiu verziu na základe rovnakých technologických postupov, ale s použitím lacnejších materiálov pod značkou YNFINITO.

2.jpg2a.jpg3.jpg4.jpgUnbenannt.pngSlide8.jpgSlide6.jpgSlide2.jpgSIGNATURE_Extravaganza_Berlin_1.jpg

 

Značkové kolekcie spodnej bielizne, dámskej módy, luxusných kabeliek i unikátnych šperkov si môžete objednať nielen v sídle spoločnosti Urban Group, s.r.o. Ak navštívite najbližšie augustové veľtrhy STYL a KABO v Brne, určite si nechajte čas na osobné zoznámenie sa s uvedenými značkami i samotnými príjemnými majiteľmi spoločnosti Urban Group, s.r.o. 

Exkluzívne zastúpenie pre SR a ČR: URBAN GROUP, s.r.o., Praha 9, Běchovice,                  +420 602 758 298, info@urgbangroup.cz, www.urbangroup.cz

 

 

 


 

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly