styl 2021


Moderný nástroj na originálne tričko s potlačou 

tricko_potlac_137.jpg

Originálne tričká so zaujímavým motívom sa dajú bežne dostať v každom butiku. Najlepšie je si však navrhnúť vlastné tričko, jedinečný unikát v minimálnom náklade.

 

Celý proces tvorby vlastného originálneho trička je v súčasnosti veľmi intuitívny. Nie je potrebné sa na to učiť pracovať so zložitými grafickými programami. Dnes máme k dispozícií online navrhovanie tričiek akou je aj aplikácia Dizajnér na stránke Tricka.sk.

V aplikácií si najprv vyberiete či chcete potlač na tričko dámske, pánske, detské, prípadne unisex. Nemusíte sa však obmedzovať len na tričká. Originálnu potlač môžete aplikovať aj na produkty ako polokošele, mikiny, alebo tašky. Ak sa rozhodnete pre tradičné tričko s krátkym rukávom, dostanete ho v tej najvyššej kvalite, vyrobené zo 100% bavlny.

Následne stačí vybrať veľkosť, vhodnú farbu trička a tlače z pestrej palety a potom už len pridať svoj originálny nápis, alebo iný motív pomocou položiek v menu. Pokiaľ patríte k tým menej kreatívnym, je tu stále možnosť vybrať si z ponuky už preddefinovaných motívov rôzneho charakteru. Tieto motívy je možné ďalej meniť - vybrať vhodné zafarbenie, navrstviť ich, alebo otočiť podľa vášho vkusu.

Pred úplným dokončením objednávky si ešte vyberáte veľkosť a počet kusov. Keďže tričká od rôznych výrobcov môžu mať občas odlišné číslovanie, k dispozícií máte aj tabuľku veľkosti.

Originálne tričko vám prinesie kuriér štandardne do 2 - 5 pracovných dní. Ako je vidieť, celý proces výberu a navrhovania trička je veľmi jednoduchý. Práve teraz prinášame možnosť získať pri tvorbe vlastnej potlače textilu v tejto aplikácií aj špeciálny zľavový kupón  modatricka15  s 15% zľavou. Po navrhnutí potlače potvrdíte objednávku, vložíte kód kupónu a cena trička sa automaticky zníži.

 

fantázii sa medze nekladú...tricko_potlac_180.jpgtricko_potlac_176.jpgtricko_potlac_167.jpgtricko_potlac_137.jpgtricko_potlac_043.jpgdesigner-tricka.jpg

 

PR článok,  Tricka.sk

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly