styl 2021


Stavte toto leto na značku LERROS 

0.jpg

Leto, slnko a morský vánok - tak vyzerá  jednoduchý život s novou LERROS kolekciou na jar a leto 2016. Kolekcia sa vyznačuje modernými prepracovanými strihmi, sviežimi potlačami a nevyhnutnými špeciálnymi detailmi, ktoré razom zmenia zakúpený model v obľúbený kúsok. Perfektný vzhľad umocňujú kvalitné materiály, a nepochybne prvotriedne a inovatívne spracovanie.


 

WELCOME TO PARADISE ...alebo vitajte v raji!

V dámskej aj pánskej kolekcií sa prejaví vplyv stredozemnej architektúry, dominujú odtiene modrej a zelenej, ktoré pripomínajú Egejské more a ostrovy. Objavia sa kontrastné farby ako koralová až ružová a teplému letu vlastná - limetková.  Kombinácia týchto farieb poteší oko už pri otvorení šatníka.

Dôležitými prvkami sú špeciálne efekty sprania, kvetinové potlače, samozrejmá je možnosť skvelej kombinácie jednotlivých kúskov, vďaka čomu si môže každý namiešať tú svoju správnu letnú atmosféru. 

Z materiálov dominujú bavlna, mix ľanu a bavlny, viskózy, hodvábu a kombinácia bavlny so strečom.

LERROS Women  je určená pre ženy, ktoré síce už odrástli z mladej módy, ale stále sa mlado cítia. Prepracované strihy ponúkajú komfort vo všetkých veľkostiach od 34 po 46.

LERROS Men - muž, ktorý má rád ľahko pochopiteľnú módu, sleduje módne trendy, ale nie je ich obeťou. Kladie dôraz na kvalitu a pohodlie.

LERROS Premium Line ponúka pánske košele s nežehlivou úpravou vhodné do kancelárie aj do mesta.

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly