styl 2021


Odozvy a názory na výstavy STYL a KABO 

100X100__styl-kabo-logotyp.jpg

Augustové módne  veľtrhy STYL a KABO napriek všadeprítomným obavám z Covid-u zaznamenali značný úspech pre väčšinu vystavovateľov v podobe úspešných kontraktov a získaných objednávok.

Odvaha a úsilie organizátora veľtrhu - Veletrhov Brno a.s. a profesionálny prístup organizačného tímu tak priniesla benefity pre zúčastnené firmy i spokojných návštevníkov. Zopár postrehov a reakcií z veľtrhov vám priblížia zúčastnené firmy.   

 

TAMARIS, Iva Macháčková

Iva Macháčková.jpg


Letošní akce nám vyhovovala, protože přijelo méně konkurence. My jsme měli co dělat celou akci. Bylo skvělé, že jsem se po dlouhé době setkala s majiteli firem a probrali jsme aktuální situaci. Akce tohoto typu je potřeba a jsem ráda, že se uskutečnila.

URBAN GROUP, Peter Urban

Petr Urban.jpg


Protože se v médiích opět začala řešit koronakrize, neměli jsme od akce vysoká očekávání. Nakonec to ale dopadlo dobře. Každý den jsme měli desítky objednávek. Stejně jako každý rok, i letos jsme našli dostatek nových klientů, kteří jsou pro nás v dlouhodobém horizontu důležití.

Casa Moda, Pavel Trněný

Pavel Trněný.jpg


Musím se přiznat, že před začátkem akce, konkrétně v pátek jsem měl trochu strach, jak to dopadne. Ale teď můžu říct, že jsem opravdu spokojený.

H&D, Monika Havlová

Monika Havlova.jpg


Abych se přiznala, původně jsem si myslela, že tento STYL vynechám, protože jsme zrušili účast na všech veletrzích i v Německu. Ale začaly mi volat zákaznice, jestli tady budeme a můžou za námi přijít. A ukázalo se, že mám lepší obrat než letos v únoru. Jsem z toho nadšená, nečekala jsem to.

Level-Pro, Galina Dobrovolska

Galina Dobrovolska.jpg


Oceňuji, že se veletrh uskutečnil i v těchto podmínkách. Byl pro nás velice přínosný a máme objednávky. Velký úspěch zaznamenaly módní přehlídky, po kterých přicházelo hodně lidí, kteří se zajímali o naše zboží.

Hegler Fashion, Magdalena Petruželová

Magdalena Petruželová.jpg


Jsme naprosto spokojení, udělali jsme více objednávek než jindy. Přišli téměř všichni naši zákazníci, řekla bych přes 60 klientů a dorazilo i hodně nových klientů, kteří běžně nakupují u konkurence, ale ta tady nebyla. A opravdu nevím, jak bychom se s nimi v této době potkali.

CAPRICE, Marcela Maňáková, výhradní zástupce pro ČR a SK

Marcela Maňáková.jpg


Akce samozřejmě byla ovlivněna současnou situací. Návštěvníci k nám na stánek však přišli. Více lidí jsme měli v neděli, ale více prodaných párů v sobotu.

Lerch bižuterie, Aleš Lerch

Aleš Lerch.jpg


STYL je pro nás důležitý především kvůli kontaktu se vzdálenějšími zákazníky, hlavně ze Slovenska. Pozitivně hodnotíme projekt Fashion2days, který přivádí na výstaviště další návštěvníky. Našim zákazníkům vyhovuje také termín od soboty do pondělí, většina z nich přijde o víkendu.

Luděk Kellner, návrhář a hair stylista přehlídek Fashion2days

Luděk Kellner.jpg


Jsem rád, že se akce uskutečnila. Módu je třeba předvádět naživo. Na STYL a KABO jsem už jedenáctým rokem, takže by mě mrzelo, kdyby nic nebylo.

 

 

 

 

ATOK

Výstavy a veľtrhy

Termíny výstav a veľtrhov v najbližšom období si môžete pozrieť TU.

dolly